Papirna galanterija Celux

je dinamična porodična kompanija koja se bavi proizvodnjom papirne galanterije: složivih ubrusa, toaletnog papira, ubrusa, hilzni...

Sedište papirne galanterije Celux je u Zrenjaninu, privrednom i  administrativnom centru Srednjobanatskog okruga i jednom od najvećih gradova u Republici Srbije.

 Iako smo po godinama mlada kompanija, zahvaljujući uspešnom menadžmentu, uspeli smo izgraditi prepoznatljivu  robnu marku  koja se ističe kvalitetom proizvodnog programa sa jedne i razumnim i prstupačnim cenama za sve kategorije potrosača sa druge strane.

Upravo to je osnovna misija naše kompanije, i brenda koji gradimo i stvaramo - brenda zvanog Celux.

Verujemo da ćemo uz povećanje proizvodnih kapaciteta podržavajući najviše standarde u proizvodnji i sigurnosti na radu, doći do još raznovrsnijeg  proizvodnog programa koji će naše kupce učiniti jos zadovoljnijim, a mi njihove živote ugodnijim, prijatnijim i jeftinijim.

Uvereni smo da ćemo sa takvom poslovnom politikom  uskoro postati jedan od najprepoznatljivijih brendova papirne galanterije na domaćem trzistu kao i da ćemo da doći u poziciju da proširimo svoje poslovanje i na prostore izvan granica naše zemlje.

 

S poštovanjem Vaš,
Celux

Adresa kompanije Celux

Karadjordjev trg 117
23000 Zrenjanin
Srbija

Društvene mreže

Telefon i mail adresa

Telefon: 023/ 60-32-69
Mobilni:

063/ 50-43-42

 e-mail:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    +38163504342
      celux.zrenjanin
       
          Celux Zrenjanin

Celux moto

 

NEGUJ ZNANJE:
ONO TE UKRAŠAVA
AKO SI BOGAT,
A HRANI AKO SI SIROMAŠAN.

Latinska poslovica

 

a

a

a

a

a

a

Joomla templates by Joomlashine