Rólunk Celux

  
Celux egy dinamikus családi cég mely  papír termékek gyártásával foglalkozik: összecsukható törölköző, WC papír, szalvéta, papír cső ...

Években mi egy fiatal cég vagyunk, sikeres gazdálkodásnak köszönhetően, sikerült kialakítanunk egy felismerhető márkát, amely eggyrészt kiemelkedik a minőséges papír termékek gyártássával, másrészt fogyasztók ésszerű és megfizethető áron juthatnak hozzá.

Pontosan ez a legfontosabb feladata a cégünknek és a márkának melyet létrehoztunk  és melyet építünk - a márka neve Celux.

Hisszük, hogy a  termelési kapacitás növekedésével támogatva a legmagasabb színvonalt a termelésben és a munkahelyi biztonságban, létrehozhatunk egy még sokrétűbb gyártási programot, amelyel, ügyfeleink elégedettebbek lesznek, és mi meg az ügyfeleink életét kényelmesebb teszük, kedvezmenyes áron.
Biztosak vagyunk abban, hogy egy ilyen üzletpolitikával hamarosan az egyik legismertebb márkává válhatunk a papír termékek közöt a hazai piacon, és hogy hamarosan abban a helyzetben is lehetünk, hogy bővíthetsük üzleti területeinket a határon túlra is.

Tisztelettel:
Celux

Cég címe Celux

Karadjordjev trg 117
23000 Zrenjanin
Srbija

Szociális hálózatok

Telefon és mail címét

Telefon: 023/ 60-32-69
Mobilni:

063/ 50-43-42

 e-mail:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    +38163504342
      celux.zrenjanin
       
          Celux Zrenjanin

Celux moto

 

NEGUJ ZNANJE:
ONO TE UKRAŠAVA
AKO SI BOGAT,
A HRANI AKO SI SIROMAŠAN.

Latinska poslovica

 

a

a

a

a

a

a

Joomla templates by Joomlashine